Over mij

2016-26-3--17-36-55.png


 

The Hat With The Girl

 

Welkom, ik ben dus de schrijfster van deze blog. Leuk dat je er bent! Vooral gezellig dat je even over mij leest. Ik zal me daarom nog even voorstellen, mocht je mij niet kennen. Ik ben Celine Prins, achttien jaar oud met een liefde voor schrijven en fashion.

Ik zit op het moment in VWO6, wat lekker druk is. (Help, examenjaar!) Maar dat maakt mij niks uit 😉 In mijn vrije tijd doe ik vanalles. Bloggen natuurlijk, maar ook schrijven, schilderen of andere kunstige praktijken zijn dingen die ik regelmatig doe. Toekomstdromen? Ik wil supergraag naar de opleiding Journalistiek in Ede.

Even over muziek. Ik luister heel veel muziek. Vanalles door elkaar. Nu luister ik veel Paper Kites, TØP, Ed Sheeran en nog veel meer. Love it.

En waar komt dan de naam van mijn blog dan vandaan? Nou, precies weet ik het niet meer helemaal. Ik weet wel dat vriendinnetje Elise van Inspiring Elise me op ideetjes heeft gebracht! Waar het vandaan komt is dan wel vrij logisch. Ik draag namelijk simpelweg vaak een hoed en daar word ik ook weleens door herkend! En in de les ben ik ook weleens ‘meisje met de hoed’ genoemd door een stagair. Het maakt mij een beetje meer mij.  Mensen die mij vaak rond zien lopen weten dat ik vaker wél iets op mijn hoofd heb dan niet!

Ik heb ook eerder een blog gehad, sommigen zullen mij daar wel weer van herkennen. Dat was een foodblog, dus nu zit ik wel echt in een andere hoek! Toch was dat ook heel leuk hoor. 

Wil je meer van mij weten? Met mij samenwerken? Iets anders? Laat een reactie achter, of kijk even bij mijn contactgegevens!

Nogmaals, leuk dat je er bent 🙂

Liefs!

Just don’t forget, to wear a hat

 

 

Insta: @thehatwiththegirl

Mail: thehatwiththegirl@gmail.com

Facebook: facebook.com/thehatwiththegirl

Advertenties

Een gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s