Mijn boek is uit! + WINACTIE

Jaaaaa! Gisteren was het dan zover, mijn boek kwam uit. Sinds gisteren is mijn boek bestelbaar en kun je het dus gaan lezen! In dit blogje vertel ik waar en hoe je mijn boek kunt bestellen én leg ik uit hoe je mee kunt doen aan de winactie!

Bestellen

Mijn boek kun je op meerdere manieren krijgen. Ik leg ze allemaal voor je uit op volgorde. De eerste daar verdien ik zelf het meeste mee, let’s be honest, en voor de laatste verdien ik het minst. Maar ik laat je vrij om te kiezen! Zo kun je bestellen op een manier die jij fijn vindt en die bij jou past.

Bij mij

Je kunt het boek bij mij bestellen. Je zegt tegen mij dat je een exemplaar wilt en ik zet je op de reserveringslijst. Ik bestel de boeken bij mijn uitgever en jij kunt m dan persoonlijk bij mij kopen. Als je het leuk vindt, schrijf ik er wat liefs/leuks voor je in! Het kan soms even duren voordat ik je zie, dus je zal dan daarop moeten wachten.

Boekscout

Boekscout is mijn uitgever. Zij hebben een webshop waarin mijn boek te koop staat! Daar kun je ‘m bestellen en dan krijg je ‘m binnen een paar dagen thuisgestuurd. Zonder verzendkosten;)

Boekwinkel Roodbeen in Nijkerk

In de boekhandel in Nijkerk zullen ook een aantal exemplaren komen te liggen. Dit aantal is wel beperkt, dat heeft met investeringsrisico’s te maken. Lang, ingewikkeld verhaal dat ik jullie eventjes bespaar. Maar ik ga jullie al wel vast iets heeeeeeel leuks verklappen.. Binnenkort komt er een publicatiefeestje in de Roodbeen, ter ere van mijn boek. Wil jij daarbij zijn? Hou dan mijn blog en social media in de gaten!

Bol.com

Ik was stiekem wel een beetje trots toen ik ‘m op bol.com zag staan. Het voelt heel stoer eigenlijk, er staat gewoon iets van mij op bol.com! Bol is alleen zo groot dat je mijn boek alleen via de isbn kunt vinden. Die staat bij de boekinformatie onder aan dit artikel.

Winactie

Nu weet jij waar je mijn boek sowieso allemaal kunt vinden. Maar misschien is het voor jou helemaal niet nodig om ‘m te bestellen… Ik geef namelijk één exemplaar weg! Heb je al besteld? Dan kun je ‘m als je wint altijd nog weggeven aan een vriendin, als cadeautje!

Hoe kun je winnen?

Laat hieronder een commment achter waarom jij wilt winnen en deel dit berichtje van mij op Facebook. Let op, want ik check of je beide gedaan hebt!

Heel veel succes met meedoen! Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Liefs!

Just don’t forget, to wear a hat


Ik betaal de winactie zelf, deze is niet gesponsord. Je kunt meedoen tm 17 juni. Heel veel succes!

Titel: Luna
Auteur: Celine Prins
Categorie: Young Adult
Aantal pagina’s: 116
Geïllustreerd: Nee
Uitvoering/Formaat: Paperback 12,5 x 20 cm
Verschijningsdatum: 09-06-2017
ISBN: 978-94-0223-680-4 / 9789402236804
Vaste prijs: € 17,99
Advertenties

18 gedachtes over “Mijn boek is uit! + WINACTIE

 1. Pingback: De uitslag van de winactie! | The Hat With The Girl

 2. Pingback: Er is iets super ergs gebeurd!! | The Hat With The Girl

 3. Hey Celine,

  Wat super stoer dat je gewoon een boek heb geschreven en dat hij nu ook gewoon te koop is! Ik wist toen ik je leerde kennen al dat je talent had en dat mag nu maar weer bevestigt worden! Je bent hierin eigenlijk best wel een voorbeeld voor me. Toen ik las dat jouw boek uitgegeven zou worden was ik best wel jaloers, maar dat was van korte duur. Ik heb direct wekkers gezet op maandag en vrijdag als ik later moet beginnen op school, zodat ik voor schooltijd een uurtje kan schrijven. Je hebt me gemotiveerd om er nu echt eens voor te gaan! Daar wil ik je graag voor bedanken! Het lijkt me leuk als ik je boek win, maar anders wil ik ga ik hem sowieso kopen of vraag ik hem voor mijn verjaardag :p

  Lieve groetjes van Jolijn

  Like

 4. Oeh ik heb even de intro gelezen op bol.com en ben helemaal enthousiast. Het lijkt me een spannend verhaal met een vleugje Apocalyps. Ben zelf een fan van young adult en fantasie (zoals ze het zo mooi noemen) verhalen. Ik ben benieuwd naar wat er met Luna gebeurt. Ik doe graag mee met de actie.

  Like

 5. Altijd spannend èn interessant om wat van een “nieuwe” auteur te lezen ! Dus meld ik me snel aan voor deze win aktie. Super voor je dat je je boek nu overal te koop ziet liggen, lijkt me een heerlijk/ trots gevoel 👍🏻

  Like

 6. Als meid met dezelfde passie vind ik het super gaaf dat het je is gelukt om het boek af te maken (en ook nog eens uit te geven)! Ik weet hoe moeilijk dat is XD
  Ik ben heel nieuwsgierig naar jou verhaal en het boek winnen zou dan wel helemaal top zijn!
  Liefs, Eva

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s